De Vasthi-Hoeve

Activiteiten

Vanuit de Vasthi-hoeve zijn verrassend veelzijdige activiteiten te doen. Indien gewenst wordt u bij het programmeren van vrijetijdsbesteding met betrekking tot natuur, sport, kunst & cultuur vrijblijvend geadviseerd.

Natuur

Onze minicamping is landelijk gelegen tussen de natuurgebieden “De Deelen” en het parklandschap “Oranjewoud”. De omgeving is een grote ontdekkingstocht.

De Deelen

De directe nabijheid biedt een grote variatie in landschap van veen, water, weide, heide en bos. Er zijn meerdere natuurgebieden van “It Fryske Gea” en Staatsbosbeheer.

Lees meer over Natuur

 

Sport

Fiets- en wandeltochten worden u van harte aangeboden. Het gevarieerde landschap leent zich in bijzondere mate om op sportieve wijze te onthaasten.

In de directe omgeving zijn goede watersportmogelijkheden. Er op uit met kano of boot kan voor u worden geregeld. Als sportvisser is dit deel van Friesland eveneens een belevenis.

Voor zwemmen kan men in de nabijheid zich in open water, natuurbad en overdekte baden prima ontspannen. Op de mogelijkheden die Sportstad Heerenveen én schaats- & evenementenhal Thialf bieden, kan ook worden ingegaan.

Lees meer over Sport

 

Kunst & Cultuur

In de Zuidoosthoek van Friesland zijn vele prachtige ateliers, galeries en beeldentuinen. Ook zijn er erg aantrekkelijke musea.

Voor film-, muziekbeleving en toneel zijn goede theaters.

Tips voor kunst- en culturele bezienswaardigheden worden u van harte verstrekt.

Lees meer over Kunst & Cultuur

Reacties zijn gesloten.